2024-03-18 112 浏览
海陆空 (尖沙咀)📍尖沙咀金马伦道33号The Cameron地舖如果甘岩有朋友生日🙈都可以去嘅一间餐厅🙈🙈都好有气氛🙈🙈🙈🙈韩国野食 大家谂到嘅一定系 辣炒年糕 紫菜包饭 讲海鲜 会谂起酱油蟹而从未 食过酱油蟹嘅我🙈朋友话甘就真系要试试佢啦 💁🏻‍♀️我地今次就叫左酱油蟹炸酱面半-卤猪蹄&白切肉第一次食酱油蟹 觉得😍😍😍😍职员介绍呢个酱油蟹有个别名 叫做 白饭神偷 因为个汁 入而嘅 蟹膏 入面嘅三文鱼🙈(加三文鱼 系佢地专有 )加埋饭 就一流👍🏻甘的确会 唔觉意食多左饭 (本身佢个饭已经有蛋 有紫菜)👍🏻酱油蘸酱加饭 的确系一个唔错嘅组合🙈半半-卤猪蹄&白切肉本身叫呢个嘅时候就谂得肉够唔够呢? 但发现 系好饱 因为佢配埋冷面🙈甘多肉甘多泡菜加 菜 再有冷面 我自己钟意用菜包住d肉食 成个感觉无甘油腻同埋钟意佢嘅卤猪蹄 几有咬口😍😍我地 食到甘上下就想试埋炸酱面 🙈🙈🙈第一次系餐厅叫炸酱面 当然想知佢有咩甘唔同啦 一黎到 见到 好多汁好多肉 🙈职员重话d 汁甘多系因为用黎送埋个白饭🙈🙈甘的确个汁配埋白饭系唔错👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻同埋朋友都觉得佢个炸酱面几好食 当食完饭 想离开之济 突然职
海陆空 (尖沙咀)
📍尖沙咀金马伦道33号The Cameron地舖

职员介绍呢个酱油蟹有个别名 叫做 白饭神偷
加埋饭 就一流👍🏻

酱油蘸酱加饭 的确系一个唔错嘅组合🙈

半半-卤猪蹄&白切肉
本身叫呢个嘅时候就谂得肉够唔够呢?

但发现 系好饱 因为佢配埋冷面🙈

心谂系做咩黎
原来 系有人生日🙈🙈🙈🙈
职员举晒牌 唱晒歌
为其中一枱食客庆祝生日 都几有气氛🙈🙈🙈🙈

如果想份量多 同朋友庆祝生日 都系一个唔错嘅选择🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️
  • 酱油蟹