2019-05-20
前果排去欧洲见未坐过土豪航,就试一试。阿联酋系有佢地自己既贵宾室,鱼蛋粉贵宾室对面,贵宾室都算大,位同位几阔,但野食选择唔算多,仲唔系几岩我胃口⋯好就好在会不停Refill,唔会感觉似食𩠌头𩠌尾(自助最怕食到好似食人地口水尾咁)蒜容饱:普通,不过仲脆三文鱼:干,无咩味海鲜炒饭:好耐无食过咁难食既炒饭,廉价既蟹柳,完全无蛋香味既饭,仲要炒得淋淋地,倒贴俾我食都要谂谂先。虽然lounge d 野食免费,话哂都包左系张机票,唔洗整到咁难食呀甜酸鸡(应该系呢个名挂):熟食最正常既,粉虽然都唔薄,肉又唔够脆,但起码质素同普通茶餐厅差唔多⋯杂菌汤:MK楼上Cafe既质素带子粉丝(冷盘):雪味几重又煮到硬硬地既带子牛柳:干。干。干。瑶柱津白:最难食既津白⋯瑶柱带腥味,任何一间正正常常既酒楼都整得更好食甜品:同美X 差唔多质素,不滑且味道不浓最正常的生果跟Nuts⋯生果正常,但绝对唔系好食,士多啤梨同蓝莓酸到一个点纯粹想上机前食下生果临走前影一影真心谂唔到有咩算好食⋯其实佢仲有咖哩,不过无试都系果句,好唔好食好主观,但对我而言,下次有机会再坐土豪航(应该都唔会坐,坐完超失望,低处未算低,杜拜loung
前果排去欧洲见未坐过土豪航,就试一试。
蒜容饱:普通,不过仲脆
三文鱼:干,无咩味
杂菌汤:MK楼上Cafe既质素
带子粉丝(冷盘):雪味几重又煮到硬硬地既带子
牛柳:干。干。干。
甜品:同美X 差唔多质素,不滑且味道不浓
最正常的生果跟Nuts⋯
临走前影一影
真心谂唔到有咩算好食⋯
其实佢仲有咖哩,不过无试
都系果句,好唔好食好主观,但对我而言,下次有机会再坐土豪航(应该都唔会坐,坐完超失望,低处未算低,杜拜lounge仲难食),我都宁愿去其他贵宾室或者转个头出返食鱼蛋粉算⋯
试过就算,下次不了