2018-12-07
我同2位友人今晚7点10分到坤记排队,我拎12号飞既,等左around 大半个钟之后终于听到喊我个号数即刻行去店入面谂住店员会即刻安排坐位俾我啦,点知个好聪明既店员竟然安排左3个不知名既人坐左我应有既枱。算!我同店员讲叫佢尽快安排番张枱俾我啦,点知我等足左半个钟佢先俾到张枱我!都算8点3入到去我地即刻叫左3个煲仔饭,途中都有追问店员个饭status系咩。。。。直至等左超过1个钟之后(即系9点半) 我地好严肃问店员我地啲饭得未啦,佢竟然够胆死问番我地转头叫咩煲仔饭😂😂😂👍🏻即系佢地完全系ignore 我地张单!Ignore 顾客问既问题!仲要最尾佢推啲佢地现绳有既煲仔饭俾我地,硬塞啲我地并唔想食既饭俾我地食!本人表示极之无奈同真心嬲!本身我系坤记fans, 但我真系highly recommend 大家要有心理准备好有充裕时间加EQ极强先好去依间餐厅度食啰。
都算