2023-06-03 23 浏览
👩🏻‍🎨珍珠奶茶就饮得多喇🥳佢哋将成杯饮品整到成幅画咁就系真系少见😍好靓呀❤️👩🏻‍🎨我见佢哋d海报嘅主题写住「我们视茶如墨、视杯如纸📄有著视每件作品为艺术品般的坚持」✊真心好靓🥳赏心悦目👍🥤麻糬芝麻乌龙鲜奶茶 $42🌈呢杯茶嘅外表已经好似幅画咁靓,芝麻味仲好香,入面嘅麻糬劲有咬口劲烟靭,呢杯我order左微甜、少冰25%、要牛奶同埋走cream💯好啱我嘅口味喔🥳🍯干柠柚子茶蜜 $38🌈佢哋除咗🈶️冻同埋热可以拣之外✅好欣赏佢就仲有一个「常温」嘅温度👍啱晒我哋有时候又唔想饮冻嘢而天气咁热𠮶阵时饮呀💯今次常温嘅茶底我就拣咗茉莉味❤️茶味同柚子味劲夹✅正🥳🥳🇯🇵福冈芝士蛋糕 $32🌈唔好睇佢呢件福冈芝士蛋糕细细件🍰佢嘅芝士味好浓郁而口感仲非常之湿润💯香浓又滑❤️味道唔错👍🇯🇵栗子蒙布朗 $36🌈每次食栗子蒙布朗都会令到我谂返起长野小布斯呢个地方❤️呢个栗子蒙布朗味道都唔系好甜💯味道都唔错💯我都好欣赏呢🥳

🥤麻糬芝麻乌龙鲜奶茶 $42

🍯干柠柚子茶蜜 $38