2022-08-27 3267 浏览
ELECTRIFYING OPEN-AIR LOUNGE BAR食完饭想倾吓计,揾个冇咁多人既地方,始终安全啲。在尖沙咀附近,所以上去Mira 睇吓,见到open air 都有啲犹豫😅因为基本上四边围住,无风既,系靠位旁既风机。covered area 有沙,坐既系沙滩椅,既几正架,呢度仲有水烟食添。Cocktail 好打卡feel呢杯叫 Maui TikiHavana White Rum, Mango and Passion Mixed, Special Mikey Colada Mixed, Fresh Pineapple Juice一入口有rum 酒味之外,我一直觉得似波箩汁😂😂😂好啱女仔饮,易入口😉不过感觉似mock-tail 多过cocktail 以cocktail 嚟讲,佢有好多选择,同三五知己,男女朋友一齐去都唔错架。P.S. 因为open area, 咁啱今日带个chain wallet 就走出去,坐坐下落雨🤣🤣,但系waiter 啲反应慢左少少😅,直到最后都冇开伞🤷🏻‍♀️ ,要要求先可以去有风机既地方🤦🏻‍♀️,真系太热喇。好彩调左位,之后真系落雨落到倒水咁,仲咁多人
Cocktail 好打卡feel
呢杯叫 Maui Tiki
不过感觉似mock-tail 多过cocktail

好彩调左位,之后真系落雨落到倒水咁,仲咁多人嚟😅。
Around 150-200 per cocktail.
环境 🌕🌕🌕🌕🌗
价钱 🌕🌕🌕🌗🌑
服务 🌕🌕🌕🌑🌑

会再去,天气好或者冇咁热既时候
Maui  Tiki
Maui  Tiki