2019-04-24 69 浏览
早排见到依度有被介绍过 今次行完山黎到铜锣湾 就黎左依度试下 如果本身系日本妖怪爱好者 依间应该可以满足下心水 依间系楼上铺 差啲走过龙揾唔到楼梯上呢 一到门口 就见到画左妖怪图案既门口呢 一定唔会走错 门铃都好特别 系用铃铛既 超特别入到去 系一个好有日本格调既摆设 墙身画左好多唔同既日本妖怪 据店员讲 壁画仲陆续有黎 店舖有室内同室外露台位置 连露台位置都有壁画架野食方面 因为系试业阶段 所以食物选择唔多 我地叫左乔麦面 仲加点左啲小食 4月份期间仲有特别推广 追加2个面底仲系免费 结果叫到成枱野食 追加左2款竹炭食物-甜薯同鸡粒 竹炭本身冇乜味 但胜在健康 食物煮得好好味 最特别系饺子 每粒都唔同馅 十分特别价钱方面 算系合理同抵食 一个乔麦面都系$58左右 追加一款食物都唔算好贵 以铜锣湾同系主题餐厅黎讲都叫抵食服务方面 真心值得一赞 当日两位美女店员会好细心咁介绍食物 佢地既食法 又会帮你摆好个位以便影相 真心好少有仲有最值得提示系 连厕所都有壁画 记得唔好走宝呀期待下次黎会加多啲壁画同野食

店舖有室内同室外露台位置 连露台位置都有壁画架

仲有最值得提示系 连厕所都有壁画 记得唔好走宝呀