2023-03-12
好耐冇去过太子 咁岩附近就系始创 之前行过觉得冇乜野好食又冇乜野好行 就好少行过去 咁岩会去附近就揾下有咩食 都多左好多餐厅 多左好多选择 今次拣咗西餐厅 我地大约五点半去到餐厅 但未有晚餐 只系得饮品 晚餐要六点先有 就入座坐住等 睇住餐牌先 餐牌选择都有好多 我地就拣左两个Dinner Set 有餐汤同餐包 主菜同饮品 本身去到都冇乜人 可能太早啦 但一到六点就开始多人 差唔多坐满左一半 仲听到店员话入面已经留晒俾订位既客人 得返外面既枱 Dinner Set跟埋餐汤同餐包 是日餐汤系松露薯仔汤 热辣辣上枱 好香松露薯仔味 入面有粒粒薯仔蓉 唔会太咸 唔系味精汤 几好味 餐包都不错主菜我地叫左个炭烧加拿大斧头猪配烧汁 斧头猪好大块 底下有菜同薯仔粒垫底 斧头猪煎得啱啱好 外皮煎得好香脆 入面好嫩滑 好有肉汁 食落咸咸地 唔洗点烧汁都好够味另外仲叫左个慢煮8小时安格斯牛仔骨配烧汁 摆盘好靓 底下都系有菜同薯仔粒垫底 牛仔骨食落都几淋身 唔会好硬咬唔到 但味道就真系冇乜 食落冇味 一定要点烧味先够味整体黎讲 食物不错 环境舒服 值得一试
Dinner Set跟埋餐汤同餐包 是日餐汤系松露薯仔汤
整体黎讲 食物不错 环境舒服 值得一试