2023-03-22 159 浏览
妈妈的酸菜鱼魂又出黎喇🤩咁耐冇食酸菜鱼,梗系要去十二味品尝一下佢哋嘅酸菜鱼🥳我今日就黎食lunch,价钱好抵食,加$8就有一杯超大杯特饮,两个人饮都够呀😍十二味酸菜鱼佢嘅汤汁好鲜美,酸酸辣辣嘅味道真系好开胃。鱼肉鲜嫩,入口即化,配上酸菜同埋辣椒🌶️,味道更加丰富🥳。而且佢嘅味道系好够味,唔会觉得太重口味。真系一道好出色嘅菜式!麻辣小龙虾佢嘅酱汁好麻好辣🤩,但系唔会太浓郁,味道好平衡。小龙虾肉质好鲜甜,加上酱汁,味道更加出色。而且佢嘅份量都好足够😋,真系食得好过瘾!特饮-热情果梳打佢嘅味道好清新,有一种淡淡嘅果香味😍,同埋微微嘅气泡感,饮落喉咙好舒服😌。而且佢嘅甜度都好啱口,唔会太甜。

十二味酸菜鱼

麻辣小龙虾