2024-02-26 1390 浏览
想食甜品!去到铜锣湾拣了又拣,最后都系拣左疏乎厘pancake~ ✍🏼 原味疏乎厘pancake $108Flipper 嘅疏乎厘pancake 系我食过最好食,但系今次食,好似无我几年前第一次食咁有蛋香味(同埋无咁甜),唔知会唔会因为「回忆总是美好的」嘅关系😅虽然无咁重蛋香味,但系pancake软软轻轻嘅质地,加上绵绵嘅cream,佢始终系我系香港食过嘅至爱🥰同朋友讲起以前Flipper 多好多味拣,依家得三种味,职员听到话如果想食返唔同味要去总店尖沙咀The One 果边先有。过一排又去食下先😂😂呀!仲有!值得一赞嘅系我地叫左两份原味pancake, 但佢无一次过上晒,系等我地食完第一份先再上第二份,令到pancake 系最佳嘅状态比我地品尝☺️店员好细心哟👍🏻

✍🏼 原味疏乎厘pancake $108