2011-06-27
我同老婆仔好钟意食日本放题,系2个几月前眼见神串一做团购纸上烧放题,咁就买左去试下因为限定红日, 或星期六日先可以用团购卷,所以的booking好爆,我地等左2个月先有得食等左咁耐,我地好心急食呢餐,所以当日我地6点就好准时去到之后陆陆续续都有其他客入坐,10分钟就差不多爆晒人了差不多全部都是用团购卷的呢间食店都几干净整齐,座位之间有足够的空间,坐起来的舒服 之后有人开始分发餐牌,可以点的食物只有餐牌前后2页,食物款式不算多佢实行专人落order制,不用你填纸仔 另外佢有沙律、温泉蛋、蚬汤、饮品以自助形式供客人享用一开始经理说会安排一个纸上烧并盘给我们,看到餐牌上的饼盘有龙虾、和牛、黑豚肉、鸡肉同一些瓜菜,都好似唔错不过当实物来的时候,都有出入,我地只龙虾不知去了哪,只换了2只大连鲍鱼仔,经理话因龙虾无晒货㖞,真系失望之极不过的和牛同黑豚肉又算几好食,鲍鱼就一般喇食过纸上烧后,我地就点左三文鱼同希灵鱼刺生食,刺生不算好肥美,不过不失之后叫左的串烧食,牛肉串烧不错,不过鸡软骨好似烧㶶左,另外其他的食物都一般喇另外甜品有而瑞士卷、Tiramisu、雪米糍同泡夫瑞士卷唔系我杯茶,没食到Tr
等左咁耐,我地好心急食呢餐,所以当日我地6点就好准时去到
之后陆陆续续都有其他客入坐,10分钟就差不多爆晒人了
差不多全部都是用团购卷的
呢间食店都几干净整齐,座位之间有足够的空间,坐起来的舒服
佢实行专人落order制,不用你填纸仔
不过的和牛同黑豚肉又算几好食,鲍鱼就一般喇
另外甜品有而瑞士卷、Tiramisu、雪米糍同泡夫
瑞士卷唔系我杯茶,没食到
Tramisu个样就一般般,食落去没有咖啡味、的cream似萝白糕的口感、食左一口就唔想食了
不过雪米糍同泡夫就唔错
总括来讲,我们今次用团购价$139另加$38服务费的价钱食呢间,并不觉好抵,因为食物质数只是一般,不过都叫见识过纸上烧
如果以原价$388一位来说,就一定不会来食了