2009-04-20
终于都有机会嚟试一试呢款日本burger,今次去咗朗豪坊呢间,去到唔系咁多人,几易就揾到两个位,我地两个叫咗两个set, 1个包+1包fries+1杯饮品1. MOS cheese burger - 面包好厚但够松够软,好大块嘅肉茄,不过最奇系下面块面包竟然搽上日式咖喱酱汁,感觉古怪,同埋块汉堡牛肉唔够juicy,不过当然比麦当当嘅好啦。招牌货,算系咁啦.....收货。2. Fresh burger - 用沙律酱,类似Big Mac,只系多咗生菜丝,我谂用一块块嘅生菜,口感会好好多,不过可能一分钱一分货。3. French Fries - 炸得啱啱好,盐份少少,啱啱够味。Comments: 服务几好,落完order,有服务员拎嘢食比你。但系讲到hamburger,始终都系美加嘅出品好好多。或者喺香港,我想食hamburger暂时唯有去返Triple O's or Archie B's。