2019-03-27
1️⃣威士忌🥃面🍜 ($188) 从来都未见过呢种面,一于试下😃一开始个店员就俾左五支威士忌我哋拣,我哋话等佢决定,因为其实都唔系好熟悉唔同牌子嘅威士忌有咩分别🤣拣完之后,佢就开始用火枪去烧熟放喺面上嘅牛,睇住啲牛肉变熟,有啲流口水🤤 然后店员就开始用火枪去烧一壳威士忌,烧到起晒火,就倒落碗面度,画面都几震撼☺️好似睇咗场表演咁😝依家汤底嘅味道就变得充满酒香味,相信钟意饮酒嘅朋友会钟意食😝如果你钟意新鲜感,呢个面都好啱你啊😚最值得赞嘅系佢啲牛做得好出色👍🏻👍🏻👍🏻牛肚好厚身,够腍😽牛筋、牛腩同牛肉都唔错,份量都好足!相信就咁嗌佢嘅三星面都会食得好满足!😁2️⃣第一盐酥鸡 🐣($58) 份量好多!☺️最特别系有炸左嘅生蒜喺上面~3️⃣肉松黑白配($52) 其实即系肉松豆腐加皮蛋,个皮蛋好好食架,如果多一只就正啦!😃4️⃣鲁肉饭🍚($52) 啲鲁肉偏肥,啱捞饭食🥢5️⃣芝士绿妍($29) 少甜少冰佢嘅奶盖超好味,好creamy!!! 🤩🤩🤩茶底就可以浓郁啲6️⃣香芋拿铁($31) 少甜少冰唔错㖞!有童年回忆,味道似系雀巢嘅香芋雪糕🍦7️⃣青菜🥬($36)油麦菜食咗咁多嘢,成餐都只系 $491,又要捧住个大肚腩返屋企🙈
2️⃣第一盐酥鸡 🐣($58)
份量好多!☺️最特别系有炸左嘅生蒜喺上面~
3️⃣肉松黑白配($52)
4️⃣鲁肉饭🍚($52)
啲鲁肉偏肥,啱捞饭食🥢
5️⃣芝士绿妍($29) 少甜少冰
佢嘅奶盖超好味,好creamy!!! 🤩🤩🤩
茶底就可以浓郁啲
6️⃣香芋拿铁($31) 少甜少冰
唔错㖞!有童年回忆,味道似系雀巢嘅香芋雪糕🍦
7️⃣青菜🥬($36)油麦菜
食咗咁多嘢,成餐都只系 $491,又要捧住个大肚腩返屋企🙈