2018-09-01
系暗黑既晚上,离远就见到发光既starry night入到去就系西餐厅既隔局,平日晚上就已经有好多枱有booking啦见到威灵顿牛柳,我已经急不及待要order呢个套餐,今次都真系第一次试另外餐厅都非常细心,我坐底冇耐就已经过黎帮我落饮品,服务非常之好左边系no sex on the beach$48,系由几种唔多既果汁mix埋一齐,有橙、蔓越莓、石榴、桃、薄荷叶!原来沟出黎既效果都唔错,一开头系觉得有d混乱,但如果细心品尝既话,真系饮得返哂d味架右边就系butterfly pea lemonade $35 ,朋友就话好好饮鲍鱼烹调既时间实在控制得太好,咬落真系够哂淋,下面仲有好多沙律菜添个汤我都系非常之欣赏,估唔到碗汤系咁多涵料,有好多蔬菜粒、蚬肉、面包粒,仲要煮到够哂creamy呢个饭都有好多𩠌,有蟹肉、北海道蟹膏、黑蟹籽、蒜、帕尔马芝士、白酒当然系唔少得一大只既软壳蟹,佢被斩开一半,直插左系个好creamy既饭上面!软壳蟹炸得够透够干身,中间仲有唔少蟹糕添终于到今晚既主角,威灵顿牛柳,出场都系型过人,牛柳切开左一半,仲有薯蓉、南瓜蓉、田园沙律,好似成幅画咁中间系半熟状态,餐厅系用
右边就系butterfly pea lemonade $35 ,朋友就话好好饮 鲍鱼烹调既时间实在控制得太好,咬落真系够哂淋,下面仲有好多沙律菜添
牛柳同酥皮中间仲有野菌、鹅肝,仲有d香料,咁就可以丰富左个口感 外层酥皮有d㶶面好鬼脆 成餐饭非常满意,服务就简直100分