2017-12-15
韩舍点解可以咁好食同埋咁好玩㗎? 简直大人同细路都非常开心同满足,大家圣诞真系要嚟呢到食一食、玩一玩、仲可以涮一涮!一埋位见佢个炉好得意,四边有一条坑,分别可放四样味道嘅嘢喺度,店员好细心咁介绍……一边系猪骨汤,一边系泡菜汤,一边系粟米芝士酱,再另一边系水蛋! 你可当佢哋系汤或酱咁点食物,好特别。 其中,韩式泡菜汤系好百搭,点所有肉类都好好味,而芝士酱呢就用嚟点牛肉, 可以增加美味程度😋!炉中间位置就系一个平板用黎烤肉,店员们都非常细心,经常换𠮶张烧烤纸,等食物唔会咁易烧浓!呢到食物种类真系好多,无论生、熟、烧、轻怡嘅同甜品,样样有齐,肉有鸡、羊、牛,每款都用唔同腌料,味道亦唔会浓到食唔出啲肉味 。食肉多,餐厅亦都有好多蔬菜可选择,有菇类、青椒生菜、南瓜、茄子等等……熟食方面,竟然有猪脚姜同水煮鱼😍,真系不得不赞,我好相信一大班人黎个个都可以拣到自己心爱既食物。甜品方面,有十几款畀你拣,每一样都系mouth size, 所以大家可以试好多口味而又唔会话令到你好饱,更加唔会浪费食物。另外,沙律都有唔同嘅选择,你可以自己去配,佢又有整定嘅薯仔沙律,我食咗呢个薯仔沙律,味道整得好好!如果你同
如果你同小朋友去呢到就非常开心嘞! 佢有几㗎自制食物机,可以整棉花糖、雪条、章鱼小丸子同薄饼。全部都系摆晒材料喺到比你玩,小朋友同大人都玩得非常开心! 而且当你唔识点用部机嘅时候,几位店员都好有心咁教导我哋去用点,点样去玩, 服务态度一流!