2023-11-24 24 浏览
1664,扑鼻嘅花香每次只系净饮都已经系一种享受,令人十分期待一阵同各种美食嘅缱绻。酱油烧白鳝,估唔到首先嚟到嘅系我最期待嘅烧白鳝,鳝肉非常肥美,一咬落去个弹牙口感就感觉到系新鲜嘅货式,白鳝丰富嘅油脂喺烧制后倾刻爆发,简单以酱油调味经已不之得了。烧墨鱼咀,口感脆弹,会令人想叫多一串。炸软骨饺子,饺子外皮炸得香脆,连同内里嘅软骨肉馅,外脆,内更脆。4种口味免治鸡肉棒set,一份四串,由右至左分别系酱烧、柠檬盐、明太子同埋芝士味,打匀只日本蛋就开始大快朵颐,同个蛋味最夹系酱烧,其他𠮶三种味道各具特色,一定要试匀四种。山葵酱烧鸡柳,山葵味道同烧鸡柳嘅结合非常清新,特别钟意佢上面嘅洋葱同埋海量嘅葱花,令到整个食味层次更加丰富。炸鸡软骨,香酥嘅鸡软骨作为压轴嘅佐酒小食实属最好不过,食下食下香口嘢又嗌多杯啤酒,第二杯啤酒仲要系半价,认真佛心。

烧墨鱼咀,口感脆弹,会令人想叫多一串。