2023-11-22
🧀ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴄʜᴀsᴋᴀ💰$80🍖ᴛᴀɴᴅᴏᴏʀɪ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ💰 $260🥘ɴᴀʟʟɪ ʀᴏɢᴀɴᴊᴏsʜ|ʟᴀᴍʙ ᴄᴜʀʀʏ💰$180🫓ʟᴏᴛs ᴏғ ᴛʀᴜғғʟᴇ ɴᴀᴀɴ💰 $140🍨ʟᴀssɪ ᴄʟᴀssɪᴄ💰$70🫖ᴄʜᴀɪ ᴛᴇᴀ💰 $45.⚡️🧀ᴄʜᴇᴇsᴇ ᴄʜᴀsᴋᴀ系细细粒既炸波波配芝士酱,Menu写系Vegan,炸波波波外脆内软,内馅食落似薯蓉加肉碎😍芝士酱足料唔腻,价钱亲民又有好多粒,抵食值得推荐~.⚡️🍖ᴛᴀɴᴅᴏᴏʀɪ ᴄʜɪᴄᴋᴇɴ是日MVP🥹食印度野冇理由唔食Tandoori,呢款烤鸡亦确实冇令人失望,鸡肉表面涂满香料,烤制时间够耐所以极香✨肉质又唔柴,再配埋薄荷酱,简直完美,非常好食🥹少辣,唔食得辣人士要注意🌶️.⚡️ɴᴀʟʟɪ ʀᴏɢᴀɴᴊᴏsʜ|ʟᴀᴍʙ ᴄᴜʀʀʏ咖喱偏甜,有比较重嘅蕃茄味,羊肉系连骨上既「动漫肉」,第一次系餐厅食到觉得几新奇🤣肉质超嫩而且冇臊味,可能因为印度菜香料味道够浓~咖喱酱就咁食都唔会太咸,非常满足🥰.⚡️ʟᴏᴛs ᴏғ ᴛʀᴜғғʟᴇ ɴᴀᴀɴ真系有好多Truffle,黑松露味超浓有加分🥰Nann唔系想像中又薄又脆,而
💰$80
🍨ʟᴀssɪ ᴄʟᴀssɪᴄ
💰$70
🫖ᴄʜᴀɪ ᴛᴇᴀ
💰 $45
⚡️ʟᴏᴛs ᴏғ ᴛʀᴜғғʟᴇ ɴᴀᴀɴ真系有好多Truffle,黑松露味超浓有加分🥰Nann唔系想像中又薄又脆,而系比较厚身似面包
⚡️嗌🍨ʟᴀssɪ ᴄʟᴀssɪᴄ个阵侍应会问饮「normal」定系「extra sweet」,叫咗「normal」,饮落有小小咸香,除此之外就系完全无任何添加嘅乳酪~相信如果叫「extra sweet」应该就系平时超市买到嘅乳酪🫖ᴄʜᴀɪ ᴛᴇᴀ=一款加左香料嘅奶茶(应该系薄荷),同港式奶茶相比,印度拉茶奶味比较突出,口感亦比港式奶茶丝滑