2019-03-27
呢日迟左去出去食饭,原本想食加x屋但冇位,所以去左对面呢间店试下。去到门口,有位和蔼可亲的姨姨叫我地等等,睇定食咩。望到Menu F &H 打左叉,以为冇左,一问先知搞错左,系有既睇落觉得F & H好吸引,纠结间,姨姨听到我地讨论,就话个2款都就卖晒,帮我地hold左先...好好人丫!门口贴左同名人合照的相,未认真望内容已经有位,不过都等左10分钟到。一入去,后面成个area的维尼熊好显眼🤣最后都系叫F & G餐,不过我怕热气,想改薯蓉,职员好好人俾我换。F. 英式炸鱼汉堡炸浆有d厚,但薯条几好吃,整体而言普通,不过呢个价位差不多G. 有机大啡菇芝士汉堡面包都松软,芝士冇溶一大败笔(对我而言😭菇同薯蓉比较淡味,应该冇点落牛油整体味道比较居家feel, 份量女仔泥讲都系刚刚好,男士可能唔够。食饭期间店入面部电视睇紧来自星星的你,结果大家都挂住睇电视,哈哈后来先知,呢间餐厅系一位妈妈为左轻度智障女儿而开,所以店内都有雇用智障人士,虽然食物普通,但为左支持呢位妈妈,会再去的!好评俾妈妈!
一入去,后面成个area的维尼熊好显眼🤣
F. 英式炸鱼汉堡
炸浆有d厚,但薯条几好吃,整体而言普通,不过呢个价位差不多
G. 有机大啡菇芝士汉堡