2022-06-29
今次为妈妈生日庆祝,带左佢黎到愉景湾食饭,今次介绍呢开系D’Deck地铺既ZAKS,餐厅环境都几大,有两层,而且仲有室外座位,可以吹下海风。海鲜阔条面 $190 呢个海鲜阔条面一啲都唔马虎,就系两只青口已经好加分,唔会太细旧,仲有鱿鱼等既配料,非常足料😋因为系蕃茄味,所以食阔条面来讲唔会太流。招牌烤鸡(半只) $175 鸡肉肉质鲜嫩,唔会烤到过火鞋身,再加埋个酱汁一齐食真系好惹味!而且薯条好多,好丰富。炭烧猪肋骨 $175 肉质常算易离骨,唔会太鞋尚算松软,而且好够味,份量都真系好大,同烤鸡一样,都跟好多薯条😂但d薯条都几好食。招牌特色薄饼 $150 Pizza size都好大份,而且新鲜出炉,可以做拉芝士效果,馅料都好丰富,唔错。整体来讲所有野都几好食,而且每一样都好大份啊!真系超满足,当日黎食既时候系有折扣优惠,所以都几抵食!而且服务都好好啊,当日因为天气都几冻,当初我地坚持坐室外近海位置,但最后都顶唔顺调位,餐厅员工都劝我地坐番入d,唔想我地冻亲,好nice😆
厅环境都几大,有两层,而且仲有室外座位,可以吹下海风。
海鲜阔条面 $190
招牌烤鸡(半只) $175