2014-07-15 449 浏览
系呀!又系我呀!哈哈今次带妈妈黎食,不过我唔记得星期日系冇set lunch 1点9左右到,仲未有下午茶 而且lunch time真系好多人!!唯有行下先啦.....好啦,行左个圈,发挥左极速shopping既小小败家技术 够钟填肚啦!早上到而家都未食野 妈妈见到A餐有佢至爱既牛角包!当然唔会坐过啦! Tea time set A 热脆牛角包加火腿肠仔蕃茄汤通粉,热咖啡($35)妈妈话......牛角包系热辣辣!super big!!但系冇脆bor 不过好松软 通粉弹牙,汤底唔会太味精,不过都系有D口渴咖啡,一般,都系茶记既比较心水 芝士薯蓉蕃茄cream soup($28)加配蕃茄汤通粉($8)因为同上一篇食评一样,所以我冇影相不过今次趁热食通粉!真系好弹牙 米住米住!!可能系星期日,多人,侍应们都赶出餐但系有个肥waitress 送咖啡黎既时候十分粗鲁 差D就整亲妈妈啦!仲要倒泻左少少咖啡 系!系少少,但系我地始终系客人,你眼见差D整到人,其实say 句sorry 都唔系过份但系佢竟然木口木面,咩都冇讲,大力放低杯野就走 我觉得要扣返D分
系呀!又系我呀!哈哈
今次带妈妈黎食,不过我唔记得星期日系冇set lunch

1点9左右到,仲未有下午茶
而且lunch time真系好多人!!
唯有行下先啦.....
好啦,行左个圈,发挥左极速shopping既小小败家技术

够钟填肚啦!早上到而家都未食野

妈妈见到A餐有佢至爱既牛角包!当然唔会坐过啦!
妈妈话......
牛角包系热辣辣!super big!!但系冇脆bor
不过好松软

通粉弹牙,汤底唔会太味精,不过都系有D口渴
咖啡,一般,都系茶记既比较心水

因为同上一篇食评一样,所以我冇影相
不过今次趁热食通粉!真系好弹牙

米住米住!!
可能系星期日,多人,侍应们都赶出餐
但系有个肥waitress 送咖啡黎既时候十分粗鲁

差D就整亲妈妈啦!仲要倒泻左少少咖啡

但系佢竟然木口木面,咩都冇讲,大力放低杯野就走

我觉得要扣返D分

2014-07-13