2023-03-22
<WoW LAB> 📍西营盘 🔸脆薄超芝味 🤩 🔸嫩滑炸鸡汉堡 Super yummy!!!西环朋友推荐我去试WoW LAB,餐厅位置确实有啲隔涉,由第一街行上去到高街,条气有啲喘 😮💨 万一唔好食,我真系会嬲!招牌脆鸡汉堡餐($78) — 可能因为个汉堡包size唔系咁大,所以其实啖啖都有炸鸡肉,鸡扒外脆内软,鸡扒幼嫩,里面充满住油脂 🥴🥴🥴 餐厅自制酱料,味道酸酸甜甜辣辣(真系唔识形容),好惹味 😋👍🏼 。最意想不到嘅系Burger入面有一块脆芝士,浓缩左嘅芝士味配合埋酱汁,令成个汉堡包提升至另一个层次 🤤 好好味啊!!! 不过汉堡包略嫌细咗少少 🤏🏼 觉得只有7成饱 🤭 不过可能因为我大食。(推荐!!!)特饮芫荽青柠梳打 (套餐 +$14) — 我认我系荽人 ☘️ 见到个「荽」就按耐不住,一定要试下。荽味唔算太浓,反而香茅同青柠味几浓烈,感觉几清新,不过有少少过甜 🤔 建议糖浆分开上。跟餐包咗一杯嘢饮同小食(薯条/粟米),粟米杯就正路,无惊喜。客源主要为街坊/ 周边大学生,餐厅环境比较热闹。客人要自行Counter order, pick-up and retur
🔸脆薄超芝味 🤩
🔸嫩滑炸鸡汉堡 Super yummy!!!
跟餐包咗一杯嘢饮同小食(薯条/粟米),粟米杯就正路,无惊喜。客源主要为街坊/ 周边大学生,餐厅环境比较热闹。客人要自行Counter order, pick-up and return,但同一般快餐店唔同嘅系有洗手盘供客人清洁 😌 咁样食到再「呢Hea」都唔怕啦。