2022-12-03 432 浏览
买外卖芝士菠萝包同丹麦包set,我个刻唔知丹麦包有两款,个职员只系不停大大声问要边款要边款,以为佢听唔到,我话丹麦包个set,佢再问边款,我再望个牌之后先知原来有两款,佢由头到尾都无提过有两款,我都话噢。。因为我唔知道有两款,佢就话”所以我咪问你要边款啰。。”到order饮咩咖啡,听完Hazelnut latte后,佢就话latte,之后我讲中文,之后就收我钱出单,已觉得奇怪,唔通系收咗钱先拣咖啡,一睇张单,佢落咗latte同hazelnut latte, 我话我哋另一杯未叫架㖞,之后佢就自己讲,都系我自己冲架咋,我心谂so….?佢就话唔使再改单架喇。之后仲唔知系咪同个同事讲我,佢个同事不停望我哋)(个职员全程keep住大声同态度恶劣敷衍,好似唔想捞咁,最后整好俾我,我哋都礼貌讲声唔该,但佢乜都唔讲,西晒面地头也不回)最后两杯咖啡都唔知边杯打边杯。啲嘢食几好食都冇用啦,真心火滚!

之后仲唔知系咪同个同事讲我,佢个同事不停望我哋)

最后两杯咖啡都唔知边杯打边杯。

啲嘢食几好食都冇用啦,真心火滚!
外卖自取