2017-01-07 236 浏览
事源一早已經訂左枱,晏就有個小姐打黎confirm,話有機會可能要等,又話答唔實等幾耐但會比訂枱入先,黎到排哂隊,講左訂左枱,個小姐話張枱要等,佢同個男既講我地訂左枱3位,結果個男既叫我地企係後面跟住排(大家認住佢,個男人好高大架,問多幾問會兇你)一路等到8:00幾都無得入,問番門口個小姐,佢就解釋話係頭先個男經理安排次序,話會幫手問,個男既竟然問返我地幾多位,一直帶我地遊花園!後尾突然多左第3條隊,個條隊既人竟然入先過我地,見住walk in A同B飛都嗌過好多次,我地等左一個鐘以上都唔比我地入!好好地同朋友聚會搞成咁!嬲到震!以後都唔會黎badlist!其實個女既態度幾好,都好老實同我地解釋都想比枱我地,但係個所謂男經理好有問題囉!
嬲到震!以後都唔會黎badlist!
2017-01-06