2019-01-25
呢一间系出晒名"价钱平""大大份" 周围都有佢既广告推介即刻同朋友去试下 当然7点几 门口有几个表位 岩晒揸车人士可以黎好好彩我地黎到咁岩有位 泊好车谂住去拎飞门口冇任何指示点解拎飞 点样排队~佢地好忙 唔好意思都要问一问见有个员工行黎门口 同佢讲声4个人 佢望一望我 跟住同我讲等阵丫!!过左5分钟 因为佢地好忙 唔够担走去问佢系咪要拎飞 我地等~等多2-3分钟 突然见有个人入去拎住张飞行返出黎 已经知死火!!我忍!!行入去拎飞 个职员态度好差 仲有D反白眼咁问我几多位?我答完4位佢就写张纸俾我!!我同朋友系出面等左好耐好耐 已经听到有唔小人经过门口话呢间野职员态度好串 又等得耐因为平 因为好大碟 都忍!!已经等左2个钟 有个朋友仲话只要唔系冇得食都算数~果然讲完唔够5分钟 有个女职员走出黎同我地讲 你地4位我真系俾唔到位你佢话佢地冇限人食野时间 所以有好多人食完野坐系到吹水唔走 佢都冇计同我地讲唔好意思 叫我地下次先在黎!!!!我朋友唔甘心 叫佢叫d人换一换位就有啦点知佢睇唔睇一下就话尽左力 真系冇位!!我朋友直接入去叫人转 人地即刻好好人换位因为真系等左好耐 唔希望连食既机会都冇!
好好彩我地黎到咁岩有位 泊好车谂住去拎飞
因为真系等左好耐 唔希望连食既机会都冇!!!知佢地快关门 即刻走入去买野食!!
柜台系最入 要先去柜台买野食 俾晒钱拎飞 跟住就会有个号码牌坐系到等
我地一早谂好
叫左两个卡邦尼亚意粉,芝士薯波,酥炸鱿鱼圈,水牛芝士烟肉牛角酥,碎蛋沙律牛角酥仲有4杯野饮搸子朱古力,抺茶鲜奶,木瓜鲜奶,薄荷朱古力 唔觉唔觉叫左好多野
买完野食去揾位坐等 餐具自己出面拎
地方真系唔大 位置都好小 真系有好多黎到已经见佢地系到
到我地入去坐都仲吹水唔走 又唔食晒D野既人!!
等左一阵就走黎话冇晒牛角酥 要我地换其他野食!!
最后都系决定取消 唔想在等~快D食饱饱就好!!
先黎饮品木瓜鲜奶 好浓木瓜味 奶淡D 唔会太甜
搸子朱古力 朱古力加奶 唔会苦又唔会太甜 朱古力好香 奶都系淡淡的 几夹
芝士薯波值得推介 入面d芝士好多好浓 唔会只有拉丝但冇味
酥炸鱿鱼圈就真系唔好叫 鱿鱼还鱿鱼 脆还脆 一D都唔夹 鱿鱼仲要一D味都冇!!
最后到主角出场卡邦尼亚意粉 真系好大碟 比起平时出面食既两份有多~
睇落好干好似好难食 出奇地食落好多汁 好有好香既芝士味 好味到两份食有D唔够既感觉
呢个价钱有咁既味道 真系算唔错
下次会在黎 因为真系好正!! 但一定会叫外卖 返去自己慢慢睇住电视食 好过俾佢地串!!
题外话/补充资料:
有个职员黎抺枱 抺完个个位臭到呕
我朋友话可能系佢条毛巾冇洗过!!
下次如果想抺枱 自己带定湿纸巾!!