2014-08-24
是咁的,本来6位老友谂住高高兴兴去食人只猪,点了半席588元,另周日晚附加100元,我哋拣当中六样菜式包括招牌菜乳猪半只。 点知等了近一个钟, 依然冇喱动静,唯有三催四请,先后向好几名部长及主任级人马,多次叮嘱我哋order 咗半席,仲未上菜,佢哋亦有查看账单,睇下我哋点D乜,点解咁耐未出得 。 终于首两碟菜式菜胆汤及豉油鸡姗姗来迟出现。每碟也煮得相当入味,份量又多,令我哋觉得久等也值回票价,仲谂住上网大赞季季红抵食夹大件但系当各款菜式也食得七七八八,只猪呢?有位经理走埋来check 单,话佢哋员工搞错咗,明明半席却俾咗全席我哋,呢家唯有扣起只乳猪唔黎当算数。即使我地再三强调来呢度食就系为只猪,佢也只肯送张乳猪赠券叫我哋下次再来帮趁。 怀著失望嘅心情返到屋企,睇番张券,截止日期,8月31,即系7日之内 。真系多谢晒!
但系当各款菜式也食得七七八八,只猪呢?
真系多谢晒!