2018-03-09 502 浏览
公司又嚟咗新同事,次次有新同事返老细都会请食饭真高兴。开咗年咁耐都好似冇乜点出去食饭,今日终于可以出下城市食好东西。呢度环境好舒服好新潮餐厅有,一入到去见到好多店员,好似欢迎我哋,哈哈自我感觉良好。一人一个lunchset,我叫咗个芝士餐肉牛肉鸡蛋锅饭,再加多左两只辣味鸡翼,同埋要左杯是日水果茶,水果茶系蜜桃茶。 饮品冇乜蜜桃味但系甜甜地味道都尚算可以。之后再黎左鸡翼,鸡翼唔算好辣味,细细只咁,味道都唔错。之后等左几个字main就嚟咗,芝士沸腾嘅样真系好似好好味,果然都不负众望,味道不错,韩国午餐肉真系特别好食,反而牛肉味嘅比例唔算多。整体来讲,餐厅环境好舒服,好多颜色令到人好开心,而且地方都算大,比较静,可能系lunch嘅关系,食物质素都唔错,食完之后仲会送水果俾我哋食,感觉都好满意,下次会再嚟。