2017-07-01
平时多数系lunch time过黎食,今晚陪朋友去完图书馆温书就行落黎食依间慰劳下自己啦8点左右黎到,一如既往都系要等位~等位既时候通常都系睇下佢啲外卖寿司有咩食但依啲外卖寿司无得拎入去食,如果拎入去既话就要比番正价等左15分钟左右就有位噜menu有好多唔同选择,寿司刺身拉面饭乜都有齐,仲有好多唔同set任君选择平时食开佢个三文鱼油甘鱼𠮶个刺身饭,但眼见佢越加越贵,就觉得无之前咁抵食,就嗌过第二样啦上次见人食便当好似好丰富,今次一于嗌黎试下。便当都有好多种类,我今次就拣左$88精选便当(三文鱼刺身、蟹籽沙律吉列猪扒、+$4可乐)跟餐既都会有面豉汤,系普通正常既味道。小弟唔好饮汤,所以饮左两啖就摆低左跟住个便当就黎噜~摆到好丰富好多嘢食三文鱼刺身有5块,几厚刺同几甜,高质沙律都好大份,底下食极都仲系青瓜至于个猪扒就差少少,好厚粉又唔够热朋友就嗌左三色刺身饭(三文鱼、鲷鱼同吞拿鱼)同三文鱼甘虾带子刺身饭好足料,唔会话食到最后得番饭最后堂食会送雪米糍~值得推介
等左15分钟左右就有位噜
上次见人食便当好似好丰富,今次一于嗌黎试下。
精选便当
三文鱼刺身有5块,几厚刺同几甜,高质
沙律都好大份,底下食极都仲系青瓜
至于个猪扒就差少少,好厚粉又唔够热
最后堂食会送雪米糍~