2023-02-02
Dare restaurant价钱💲: $58/ $68/ $22好味程度😋: 3.7/5服务🍴: 3.4/5环境🗾: 3.4/5性价比🥢: 4.4/5回头率😚: 3.7/5-今日介绍的平民餐厅应该系好多hku学生的饭堂!就系金祥排骨面个条斜路!价钱好抵,大约五十几至六十几就可以食到个饭,而质素都比想像中好。星期日晏昼去到都要等一阵,唔系个边读书,经过都可以一试😉 -✅汁烧牛舌饭。有5片牛舌,正常厚度,呢个价钱好合理😌 烧到外层脆脆地,咬落好软腍。牛味几浓郁😎 加埋烧汁食又好好捞饭。旁边有小小炒豆同杂菇,一啲都唔hea。-✅✅Dare特色辣炸鸡丼。除左六、七旧炸鸡,饭入面仲有好多生菜丝捞埋来食减低罪恶感,口感清爽啲。炸鸡正常,唔会干😆 最特别系个酱汁‼️好似辣千岛沙律酱咁,但有麻酱的味道,再加超重的孜然粉味,好惹味,又好match个炸鸡,仲好好捞饭,会想一啖又一啖😍-✅葡萄柚芦荟绿茶。大大杯而好够味,落足葡萄柚汁,整体唔会太甜😬 呢个价钱仲包一款配料,拣芦荟就感觉养生D啦🤣-呢到的饭有菜有肉,感觉均衡啲!见burger都唔错咁,呢间一定系穷人恩物!值得多多支持佢地啊💛💛
价钱💲: $58/ $68/ $22
好味程度😋: 3.7/5