国庆补假日,和姨甥仔看完早场,来了这间cafe,打算叹个 brunch,一行5人,又不是太肚饿,所以叫了两个 all day breakfast 同一个 pizza,仲有一杯 cappuccino, flat white, iced lemon tea 同 chocolate 落单时个员工已经好心不在焉,我们不断重复又重复oreder,最后其中一位员工都睇不过眼来落单第一杯完成嘅系 iced lemon tea,正正常常,没有大问题,点知去到杯 cappuccino就大失所望,一向都知道传统嘅 cappuccino 系唔拉花嘅,会将尐奶泡放上面,喜欢 cappuccino 就系喜欢佢厚厚嘅泡,我都唔知呢杯系咪 cappuccino,泡唔厚, 仲好似拉花失败,所以加些朱古古粉上面咁,仲要加埋一边,卖相真系有待改善,个泡仲好薄,完成唔觉得饮咗 cappuccino All day breakfast 上枱,小朋友好失望,大叫点解唔系牛角包,一问之下,原来要加钱改,睇清楚个餐牌先发现相同文字系不乎的,只怪自己无睇清楚,但系我又唔明点解相同文字要不同呢?以后去边都要睇清楚先落 order至于个

Cappuccino

All  day breakfast

至于个 all day breakfast,大致上都正正常常,不过个蛋就比较干,反而个 bacon 就好出色,不太咸,又唔干

个 pizza 都好 crispy,小朋友喜欢嘅菠萝都够多,火腿又不太干
超级夏威夷薄饼

超级夏威夷薄饼