2023-02-12
喺网上好出名嘅一间餐厅,因为经常这比唔同嘅YouTuber拍片~听讲佢哋嘅卡邦尼意粉系好好食,有宇宙第一卡邦尼之称!所以一于嚟试下!个入口有啲格摄,有啲难揾,就算Google Maps去到楼下,都揾咗一阵(可能我路痴)上到去第一个感觉唔系特别好,有好多怀旧嘅物品,但系感觉好似有一阵味….入到去坐低之后就好啲,下午去嘅时候都有啲阳光,咁啱上到去冇乜人见到佢哋有鸡翼放题好吸引,但系冇食到,觉得食唔到好多😂鸡翼拼盘,比起鸡翼放题少一只口味(香辣味)我哋就叫做鸡翼拼盘$88我好钟意食好脆嘅鸡翼!所以好钟意,觉得好好味我最钟意就系蜜糖味,但系朋友觉得啲酱料只系林喺鸡翼上面,鸡翼本身冇咩味卡邦尼意粉本身见到餐牌话系港式,非正宗,有啲伏咁不过一场嚟到冇理由唔食!我问咗一问个店员张图上面红色𠮶啲系咩嚟,𠮶啲咪好似好惊讶咁,佢答咗我𠮶啲系素肉我之前食嘅素肉都好难食,𠮶下真系有啲却步😂所以我哋冇一人叫一个意粉,两个人share一个,睇吓佢咩料先⋯⋯结果个意粉嚟到我哋两个争住食好好味!浓郁芝士味
我哋就叫做鸡翼拼盘$88
结果个意粉嚟到我哋两个争住食好好味!浓郁芝士味