2015-10-10 646 浏览
自食过佢地既Creme Brulee Cheese Cake之后,一直就念念不忘想再安哥多一个!不过今次就冇麻烦朋友喇~亲自上埋去视察环境XD餐厅位于商场内,而且系开放式经营,冇实体铺位既局限烦恼,时不时周围望下睇下景都唔错,好岩情侣黎食下野拍下拖XD黎到后就不自觉地望向雪糕柜果边,见到真系好吸引,喂食既我毫不犹豫嗌左两球XD(食完先记得要买蛋糕- -)嗌左热情果同芝枝味,两只既味道都唔会假,而且仲好香浓雪糕软熟又易入口,愈食愈开心呀XD食完就到重点喇~不过我紧系唔会自私食咁衰(未食到一半都饱死左),同屋企人分黎食系仲更加开心XD 因为佢地都好中意食呢~Creme Brulee Cheese Cake,最爱既蛋糕已经放系我面前喇!蛋糕面有薄薄既一层焦糖,望落已经心心眼><打开个盒浓郁既芝士香味已经飘晒出黎~存放设计亦都唔错,有块牛油纸包住个底,拎出黎极之方便,一撕就可以成个攞去切味道食然咁好食,芝士味浓得黎,口感食落有焦糖既少少脆,蛋糕既幼滑,真系食极都唔会觉得厌xd!好中意佢呁浓郁既Cheese口感~如果佢出多几只唔同味道就更加好><到时一定又要黎支持
一直就念念不忘想再安哥多一个!
不过今次就冇麻烦朋友喇~亲自上埋去视察环境XD
餐厅位于商场内,而且系开放式经营,冇实体铺位既局限烦恼,
时不时周围望下睇下景都唔错,好岩情侣黎食下野拍下拖XD
黎到后就不自觉地望向雪糕柜果边,见到真系好吸引,
喂食既我毫不犹豫嗌左两球XD(食完先记得要买蛋糕- -)
雪糕
嗌左热情果同芝枝味,两只既味道都唔会假,而且仲好香浓
雪糕软熟又易入口,愈食愈开心呀XD
同屋企人分黎食系仲更加开心XD 因为佢地都好中意食呢~
Creme Brulee Cheese Cake
蛋糕面有薄薄既一层焦糖,望落已经心心眼><
打开个盒浓郁既芝士香味已经飘晒出黎~
Creme Brulee Cheese Cake
存放设计亦都唔错,有块牛油纸包住个底,
拎出黎极之方便,一撕就可以成个攞去切
Creme Brulee Cheese Cake
如果佢出多几只唔同味道就更加好><到时一定又要黎支持~~
雪糕