2016-11-22
坐落太子既打边炉铺 食物质素高每人268 可享有一个打边炉set当中包括有自选一款汤底 我点左 鸳鸯 盐茜皮蛋 同沙嗲汤底 都十分够味 皮蛋新鲜 沙嗲落足料扇贝 又大只又新鲜 煮一阵就好快熟 充满鲜味黑豚肉 脂肪比例占5 成 食落冇腥味得黎又好够猪肉味手切牛肉 超正既手切牛肉 牛肉肉质占7 成 好有牛肉味 亦不失少少脂肪既口感 就算点左汤底都不失牛肉味龙虾每人半只 即叫即汤 大大只 已经好难唔好食 煮大慨1 分钟已经好快熟 不失龙虾鲜味鲍鱼 大大只 鲍鱼大得黎又新鲜 即叫 即时喺鱼缸拎出黎 所以即时放入打边炉汤底真系好正 爽口弹牙 冇得输蔬菜篮 有唔同种类既菜同菇类 要黎配合沙嗲汤底十分match龙趸片 切成薄切 好香鱼味而不腥 而由于系龙趸 所以脂肪比例高 皮够爽滑 食落好有口感另外 可以再加钱点其它特式野食 炸鱼皮 28 新鲜炸起 满意稻庭乌冬 28 够爽口弹牙爽滑鱼皮 38 熟食之一 爽口既有鯩鱼皮配上花生姜葱屌味 餐前小食黎讲一流炸鸡软骨 58 蚊 炸得十分松脆 送啤酒一绝芥辣八爪鱼 68 蚊八爪鱼十分烟韧弹牙 配上好多wasabi既鱿鱼 以冻食上碟 好正 味道十分match食
每人268 可享有一个打边炉set当中包括有
扇贝 又大只又新鲜 煮一阵就好快熟 充满鲜味