2018-11-06 2525 浏览
同家姐shopping完,行到好累,咁,家姐就话不如去她屋企附近𠮶间扒房度食啦,之前中午𠮶阵时候食过都ok㗎,大家谂住晚餐应该冇问题啦,点之中伏一看menu ,价钱超贵,又没很多选择,心想如起身走人,但家姐话她请费是再行,算啦。我哋点咗两样嘢一个系caesar salad 价钱系净系沙律菜,如要chicken caesar salad就要另加钱㖞,so mean。另一样就叫左个慢煮黑毛猪猪扒, 块猪扒size就普通又唔系好大,食落又更加普通,唔够松软之余,仲鞋鞋地添,个肥嘟嘟manger 话依个系signature dish 。个肥嘟嘟manager仲介绍一支红酒比我哋,话系好嘢嚟㖞,咁我睇吓点样好嘢嚟,原来系支2015年l嘅BB酒,佢话支洒攞奖㗎,咁我家姐就话算啦人哋介绍要啦,taste 吓支酒,简直想发火,同任何超市50几蚊支红洒咁上下。食物已经好普通,连service 都不合格, 有位女印度服务员问都冇问我地系咪用餐完毕就猛系度收餐具,当时我不小心倒泻红酒,她没有醒目地拿纸巾比我抹身不特止还喺度冷笑,跟著我忍唔住话她冇礼貌。我同家姐都冇mood再逗留,快快趣埋单走人,一睇盛

我抹身不特止还喺度冷笑,跟著我忍唔住话她冇礼貌。

我同家姐都冇mood再逗留,快快趣埋单走人,一睇盛为$1500。 超贵!
Never never come back !!!