2022-02-20 16 浏览
最近天气又无啦啦转凉,真系忍唔住要打边炉呢间人和月都系睇网上推荐先黎试试店铺面积唔大,但麻雀虽小五脏俱全,基本上大型连锁店有嘅,呢度都有:酱料区、自助区、甜品区、饮品柜嘅冷泡茶等我地就食SRF黑毛和牛大满贯,呢个价钱包头盘一定唔少得我地拣嘅系韩式芝士鸡,佢味道唔同坊间一般嘅芝士鸡煲,佢有韩式甜酱嘅味道,仲有韩式年糕,酸甜之中食得出拉丝芝士嘅奶香味食完头盘就换煲打边炉,我地拣嘅系药膳牛奶汤底,药材味道好足,汤底味道带咸打边炉依然有头盘,分别系靓牛同埋海鲜牛肉方面,强烈推荐雪花肥牛,牛味最重,仲要口感特别有嚼头,重点系任点,我几满意。海鲜拼盘都够新鲜,d虾上枱𠮶阵仲跳紧舞咁,食落好弹牙。甜品除咗自助区嘅仙草芋圆之外,仲有送嘅一客雪米磁,加买朱古力酱同埋花生粒食,别有一番风味总结:食物及格,雪花肥牛好推荐,服务员服务好周到,会主动帮我地加汤收拾同埋介绍食物,非常满意。
最近天气又无啦啦转凉,真系忍唔住要打边炉

呢间人和月都系睇网上推荐先黎试试

我地就食SRF黑毛和牛大满贯,呢个价钱包头盘一定唔少得

打边炉依然有头盘,分别系靓牛同埋海鲜

海鲜拼盘都够新鲜,d虾上枱𠮶阵仲跳紧舞咁,食落好弹牙。