2011-06-06 258 浏览
其实之前啱啱开𠮶阵都买过外卖,都冇"好食"嘅印象。今日瞓醒谂唔到食乜,决定比次堂食机会佢。点知都系冇惊喜。 睇吓张点𩠌纸,未见过一间车仔面会话九肚,牛腩同牛肺系要side order。简直神奇! 喺冇选择情况下,叫咗一碗三𩠌(鱿鱼须,猪皮,粉肠)油面底加咖哩汁。我男朋友话都尚算有味。 可怜嘅我碗四𩠌(萝卜,大肠,鸡翼同鸡翼尖)米线底加腩汁淡而无味,仲清过清汤。问佢可唔可以啲腩汁,又话要加$,懒矜贵。米线"碎湿湿"。萝卜唔够熟,又唔甜。大肠,鸡翼同鸡翼尖都冇卤水味。车仔面食到咁冇味都系第一次。绝对唔会有第二次。 小食沙姜鸡脚,鸡脚唔够腍身又唔入味。叫柠茶嚟咗奶茶。总之成件事就错晒。 一句讲晒,我觉得完全同好味扯唔上关系。

一句讲晒,我觉得完全同好味扯唔上关系。
2011-06-06
  • 0