2021-05-29
环境方面环境唔萛大,有音乐,都几舒服同人唔萛多,chill 下都几爽。饮品饮左杯Americano,我系饮开Americano 的人,好明显杯咖啡完全无咖啡味,感觉似饮紧水,完全唔掂,杯野唔似落左一个shot 份量,似系用之前人地冲完一个正常shot ,然后再萃取,所以先会系咁淡,Americano 黎讲系完全零分。-Bagel 食左个餐蛋Bagel , 完全无特别。我宁愿你正正经经俾个有面粉香嘅bagel 俾我,加jam or cream cheese已经足够,加咗餐蛋唔觉特别,亦唔见好食咗。-价钱方面 正常价位啦-服务方面收银𠮶个全无表情😐,我问佢攞单,之后发觉收多左我一杯咖啡钱,然后佢望下张单,咩都无讲就退返34蚊俾我,其实我觉得最起码都讲句唔好意思,呢个系最基本挂。但无......我觉得一间高质cafe 环境咖啡食物服务基本系缺一不可。隐世唔一定好劲,呢间嘢完全名过于实。完
环境方面
饮品