第一次写食评,呢间全店店员啲态度都衰到贴地嘅嘢真系唔写得唔得,𠮶一粒星系唔可以比零分先畀落去嘅,服务应该系负5粒星次次行过呢间嘢都好多人,所以从来都冇打算食,见朋友推荐就买一个试下啦,首先已经唔提供餐牌,问店员𠮶个吞拿鱼班戟可唔可以加粟米,佢就以一副:你系咪买㗎,唔系唔好阻住晒嘅表情望住我,唔得我问题就走咗去,心谂可能人太多,佢真系忙啦,冇得加咪算啰,直接要一个吞拿鱼班戟,现场所见起码企咗二十几个人喺度,店员净系比咗个号码又唔讲究竟要等几耐,基于疫情,我决定周围行下先再返嚟攞过个班戟返到去攞𠮶班戟,另外两个店员唔系比个班戟我,只系好唔客气咁同我讲话:过咗几十个20几个号码啦!(怪人唔乖乖喺度等紧,心谂而家疫情㖞,聚集咁多人喺度= =)前题系我乜都冇讲过,心谂呢度啲店员个个被害妄想症咁,慌死你因为个饼淋咗要求佢再整过,我自己都知过咗咁多号码个饼一定淋根本就冇谂过要佢整过啰).落单嘅时候我要求小酱,食落去只有好咸嘅吞拿鱼味,一啲沙律酱都冇,而家我系要求小酱唔系唔落酱,做唔到嘅其实可以直接出声我唔帮衬就得,反正大把人愿意贴钱买难受.总括而言呢间嘢完全一副:我d态度系咁㗎啦你唔好帮衬啦,唯一所

返到去攞𠮶班戟,另外两个店员唔系比个班戟我

总括而言呢间嘢完全一副:我d态度系咁㗎啦你唔好帮衬啦,唯一所谓嘅优点就系所谓抵食夹大件,成个葵广啲小食店都系咁㗎啦,楼下𠮶间手抓饼好多人食,都会提供时间等客人预算返去攞,真系完全冇必要受佢地气