2017-10-06
我好小会比间餐厅甘低分,因为唔好食既我通常就唔理佢就算.亦都唔想麻烦再比评论佢...但今次我真系忍唔著...我知道今日中秋节.到到都难揾位..见到"板长寿司"唔系好多人.当然马上去啰飞啦.甘都等左3张台到,20分钟.我都觉得好好啦..最接受唔到既系佢既野食...D寿司,,,干到啊.见到都唔想食..真系差个超级市场个D啊...最最最令我接受唔到既系佢既赞岐乌冬..我唔可以话你呃人,唔可以话你错.但我真系估唔到你会用ED干乌冬面LO.虽然唔算好贵,好似系78碗面.但都唔算平啊... 我觉得应该要比D有质素既野人地食啊,,不停只系cut food cost 系唔得架。。。 我真系估唔到板长会搅到甘。。。 或者话我好耐冇去。唔知佢d野食系咁啦。。。d碗筷又好似唔多清洁既感觉。。。唯一一个优点就系中秋节都比用citibank 88折lo。。。算系平返几十蚊。。。。不过。。真系冇下次。。。下次都系去元气等下位好过。。。。
d碗筷又好似唔多清洁既感觉。。。
不过。。真系冇下次。。。下次都系去元气等下位好过。。。。