2021-12-03
做咗Foodie咁耐,其实自认都算系一个垃圾嘴咩都食,所以唔系太差我都唔会写得差。但系上得山多终遇虎,今次试到间真系好好好唔掂既餐厅😤😤💟 原味班㦸层层塔伴草莓及云呢拿雪糕 $100💟美式牛肉汉堡包及薯条 $98💟香脆巴马火腿卡邦尼意粉 $98其实因为我以前同其他朋友食过一次呢间野,𠮶阵觉得唔差,所以会再去。但系估唔到就中晒大伏!首先讲个汉堡啦,啲牛肉完全冇肉汁味好干好鞋,我个friend形容话食M字头都好过食佢。。我未食之前仲觉得夸张咗,食咗之后觉得真系,完全唔值呢个价!啲汉堡又冇牛油香,作为一个西式餐厅完全唔合格😓😓😩卡邦尼粉其实就冇乜问题,但系我本身唔系想食呢个而系想食三重芝士小龙虾,当时餐厅话冇,所以问要唔要青口,我觉得价钱唔抵所以先转,出左个巴马火腿又太咸冇肉味(笔者平时有喺屋企买巴马火腿生食,𠮶d真系咸味适中又有肉味)。压轴嘅甜品嚟啦。本身我哋会以为个甜品好食啲啦,点知真系压轴级难食🤬个热香饼完全系胶嘅口感,而且唔似平时啲热香饼咁样有饼味,都系果句,仲难食过M字头𠮶啲🥴(绝对唔系帮佢哋打广告真系完全唔知点解仲可以喺新城市开咁耐😓😓总结,又贵又难食,杯嘢饮都难饮过人😵😵💫
💟 原味班㦸层层塔伴草莓及云呢拿雪糕 $100
💟美式牛肉汉堡包及薯条 $98