真系未试过俾人咁样侮辱 , 劲嬲呀 😡😡本来好开心谂住同个朋友farewell , 为咗避免朋友仔会抢埋单,所以我哋拎咗张单去收银度买,😡😡点知个收银发烂渣话唔可以自己去埋 ,一定要经侍应先可以 当时态度已经好差, 我哋几个朋友走咗之后,得返三个人喺度。。结果佢用粗口系咁响度闹我哋话拎张单出去买,大佬呀,我哋都只系想请朋友食饭,唔想佢哋争埋,又冇叫你免加一免茶介𠮶啲,使唔使闹到我祖宗山坟都出埋嚟呀?我都系上嚟食餐饭啫,咁大个女,都未试过出去食饭嘅时候,系要咁样贴钱买难,受俾人问候我祖宗十八代啰😡😡 好彩最后有一个明白事理嘅店长出嚟先可以, 但系真心觉得咁样畀人闹法系非常之受委屈😠😠
2018-10-09