2017-06-12
今日中午去食饭,12:22分落order,要左个传统英式早餐,呢个餐居然等左半个钟头都仲未上到台。因为仲有十分钟学校放lunch时间就完所以最后系要拎翻学校食,完全系浪费左呢78蚊。本来学生外卖有八折,我拎住𠮶餐牌同店员理论,佢居然同我讲落order之前就要讲低否则无八折,明明系你地上菜上得慢,拖到我就黎迟到我先至话需要外卖 真心呢间野环境系好,几静,主要问题有三个,第一,上菜速度超慢,唔明炒只蛋煎条肠点解可以整咁耐,当时铺头又唔系真系话咁多人。第二,咁嘅价钱同咁嘅味道完全唔成正比,番茄系未熟得晒嘅,中间𠮶芯仲系青色,蛋又太老,茄汁豆劲难食,虽然话78蚊唔系特别多只不过俾D咁嘅野我真系好失望。最后,𠮶位Chan Ching Ching店员态度超级恶劣,我已经好声好气同佢讲学校就迟到叫佢催一催厨房,佢居然系直接无视我 一句讲到尾,咁嘅价钱咁嘅服务咁嘅态度我觉得食茶餐厅比佢好100倍