2017-07-02
呢几日成日落雨,近近地唔想行咁远,就谂住食下呢间开左好耐既野。住系荃湾咁耐,记得佢一开张既时候d野食都尚算可以,价钱亦不算太贵,就谂住试多一次。入到去见到个餐牌,我同呀妈2个人就就嗌左个杂锦刺身饭同鱼切鳗鱼饭。点知一上到黎,简直系到睇我o左咀。首先,个杂锦刺身饭居然得三文鱼、鸡蛋同青瓜,鸡蛋同青瓜既份量占左个碗既一大半,个卖相完全令我失去食欲。食左第一啖我就已经唔想食,个味道比争鲜既三文鱼饭更差。至于个鳗鱼饭更差!简单可以用灾难黎形容!我咁大个仔都未食过咁难食既鳗鱼饭!d鳗鱼份量唔太多我都唔介意,而佢为左掩饰呢样野而切到d鳗鱼烂晒!个名就叫角切,但系我就真系一个角都睇唔到!而个鳗鱼饭又系有成堆既鸡蛋同青瓜,都唔知系鸡蛋青瓜饭定鳗鱼饭。而且d鳗鱼肉仲系梅既!仲难食过隔夜用微波炉叮番热既鱼!2样野入面最好食既就系白饭!感觉比左90几蚊就系食左2碗用醋捞过既饭,减肥既朋友可以一试呢间野,食番一头半个月绝对减磅!唔会再帮衬!个侍应服务态度亦都未如理想,个口气好似想我快d食完走咁。我问佢冻柠茶有冇得走甜,佢同我讲:下,冻柠茶冇得走甜嫁wor! 点知佢转个头问厨房又话可以。食完饭,同埋单果个疑似老
个侍应服务态度亦都未如理想,个口气好似想我快d食完走咁。我问佢冻柠茶有冇得走甜,佢同我讲:下,冻柠茶冇得走甜嫁wor! 点知佢转个头问厨房又话可以。食完饭,同埋单果个疑似老板既人反映,同佢讲d鳗鱼肉梅,佢就冇反应,望都唔望我,睇黎佢都清楚自己d野食有少少问题。我宁愿系屋企食个公仔面都冇咁嬲,过左一个令人不快既中午!