招聘中
$80-$85
$70-$75
$80-$85
时薪
更多好工 (6)
有多人话唔系猛龙唔过江, 但系一般向香港开分店的日本食品店一过江D质素都唔知去晒边!但系呢间就唔同~ 虽然待应服务态度贯彻香港餐厅既一般水准, 但系食物质素之好确实令我食回在日本旅行时的味道!我今次食左冷面同炸鸡扒饭~ 我男朋友食左泡饭~冷面成个木盒上俾你, 冷面汁同食冷面𠮶个碗系冻的, 估计系刚由雪柜攞出嚟~ 好细心~ 因为食冷面俾个普通无雪过既碗载~ 根本无左食冷面既意义~面本身好弹牙, 但系碎左D~ 好难夹起身~炸鸡扒好脆~ 唔知炸既时候系唔系有技巧架呢? 我因为未食晒冷面而将个饭放埋一边5分钟有多, 鸡扒依然好脆同好热, 赞! 但系劝大家要食先好加汁~ 因为如果加完汁唔食而放埋一边~ 等你食返既时候D汁整"林"晒炸鸡上既脆皮~ 会影向口感!下个星期会再去帮衬多一次!

我今次食左冷面同炸鸡扒饭~ 我男朋友食左泡饭~

面本身好弹牙, 但系碎左D~ 好难夹起身~

下个星期会再去帮衬多一次!
蚬肉汤饭
炸鸡扒饭