2020-03-28 203 浏览
生日,朋友带咗我嚟呢间店大厦仲做紧装修,但一出lift个反差真系令人好惊喜入面完全系梦幻令你嘅少女心都出晒嚟香煎日本带子配黑松露意粉黑松露爱好者嘅我,去到边见到有黑松露嘅食物都一定会点,今次要试下呢间店嘅黑松露带子意粉系咪内外兼备先😜大大粒嘅带子有3 粒,鲜味爽口,用料新鲜~意粉每条都有浓浓黑松露味够弹牙😆值得一赞系黑松露味激浓激重,钟意黑松露嘅你,一定要试!潘朵拉的盒子一睇甜品嘅外表就知潘朵拉的盒子系呢间店嘅主打😄 红莓挞外面有糖浆制造嘅玻璃盖住, 想食要用小木槌子敲碎😜好玩又好食!虽然玻璃盖用糖浆整,但配红莓挞一流!红莓挞酸酸甜甜,配糖浆系好适合😆系碟上有写上happy birthday, 店员仲会送上花环比寿星女,如果庆祝生日真系唔错嘅地方!荔枝树上的彩虹荔枝树上的彩虹就系有汽嘅荔枝汽水,配七彩珠珠,系好靓!但味道就较普通,有啲似荔枝啫喱😆反而杯latte唔错,好浓好香咖啡,咖啡够滑
生日,朋友带咗我嚟呢间店
大厦仲做紧装修,但一出lift个反差真系令人好惊喜
入面完全系梦幻令你嘅少女心都出晒嚟

香煎日本带子配黑松露意粉

潘朵拉的盒子

荔枝树上的彩虹

反而杯latte唔错,好浓好香咖啡,咖啡够滑

• 潘多拉的盒子
  • 香煎日本带子配黑松露忌廉意大利粉