2020-04-11
一行六人去食lunch我地叫左6个餐,先order左5个有个后到,头5个餐有4个系寿司餐加1个火炙四色丼,约10分钟后再加1个寿司餐5个寿司餐都到哂但个火炙仲未到,无错,后加个餐都已经黎埋,头一次好声好气追餐既时候就系第5个寿司餐到既时候,个侍应埋黎攞走左我地张单但完全无反应,之后隔多10分钟再追等二次,今次问帮我地落单𠮶个黑衫西装点解个餐都仲未到?其余5个都差不多食完了!佢敷衍地答左一句:寿司要整所以可能要耐啲。我地答佢个餐无寿司嫁㖞!一啲歉意都无,其实求其讲句唔好意思漏左单我地都会接受,但呢啲说话一句都无讲过,仲要好悔气答我地,真系无名火起。到最后等左40分钟先有得食,个黑衫仲以为我地仲有个餐未到,攞多个餐过黎,我地同佢讲𠮶个一早已经食完收走埋。埋单既时候发现佢地收左𠮶张单但无比返我地。。总括而言所有服务员态度都系一致的,就系全无态度可言。。。。
我地叫左6个餐,先order左5个有个后到,