2023-12-14 172 浏览
唯一女待应态度极差十分明白食晏时间好旺场,1人入去打算食个晏,讲明要搭枱,我都说明白。佢安排前面6人位,已经搞左10分钟,都明白地方浅窄,都十分有耐性地等。到佢有人离开、理应安排我入座,佢个女待应未执枱 就叫我入去坐、为免阻住佢执枱,我都好客气咁话等佢执完先,佢只冷冷咁讲左句「咁你慢慢等」,自己反而是处理其他客埋单、我又在等。到等佢执完枱,完全无心叫我去坐,反而见到另一个客离开,又想叫我再等,要我坐果张,我前后等左15分钟,叫我去搭枱,态度极差,掉张餐牌在前面刚离开客人的枱上,就去帮其他客落单,逼我一定要坐果个位。落单又似闲话家常,不断推销较贵的牛扒,完全无搭理我。我前后等左20分钟,都未能见到餐牌、更是一肚气地走。黑名单餐厅!仲要是收加一服务费的餐厅!
唯一女待应态度极差

落单又似闲话家常,不断推销较贵的牛扒,完全无搭理我。

我前后等左20分钟,都未能见到餐牌、更是一肚气地走。

黑名单餐厅!仲要是收加一服务费的餐厅!