豪大久唔久帮衬系mk..呢间就第1次..见佢有尤鱼须..唔系间间有..25$份..比左钱..见佢用巳炸左既返炸巳深知不妙.算..等个阵听到收银女呀蝉同入面个阿叔都系用国语交谈..再睇到墙壁贴住早两年开系路德围另一位置个间紫色芋圆做卖点个间野d介绍纸就知系同一老细..重点在于令人感到唔同分店真系可以唔同品质..可能泄及特许权个d野所以有所不同..果然...个须一拎个阵睇个样就见到d炸粉形成个d形状..凹凸不平得好紧要好丑样..未食就知将会食皮肉分离个种形状既炸物..食左一条巳经出事..又偏隆因为返炸..又唔香口..无左应有豪大本色..最失败就系皮肉分离..炸野大忌..夹硬食左几条后忍唔住正系食条须..外面层皮跟本巳经可以好似秋蝉脱壳咁蚊出黎..但条须一样巳经过哂时咁完全唔鲜啦..我从未试过尤鱼须可以食唔哂掉左佢的..今次终于唔掉唔得..

外卖自取
$25 (其他)