(非会员)
2009-05-19 8 浏览
本来$198这个价钱吃一个Dinner buffet 系非常抵,不过有冇谂到,生日同家人去食dinner buffet,可以一小时唔到,就唔知食咩好。大家有冇食过一个dinner buffet,冇牛排,冇cheese cake,之前睇到网上话OK的羊架都冇!沙律吧你唔会见到芝士,甜品吧唔会见到tiramisu同cheese cake,雪糕是蓝色四方盒。螺是手指大的,赖尿虾是见过最细的那种,仲有虾仔同好咸的蟹脚。你估我可以食乜?...有个人认为唔算新鲜的生蚝,鱼生只有三文鱼八爪鱼,仲有咖哩鸡、非洲鸡、鱼等四五种一般热食,仲有碗仔翅同车仔面,系有鱼弹蟹柳等平价材料。以上食材除生蚝值少少钱,其他都是平价货。只可以话环境唔错,服务都冇问题,如果大家只系去坐吓!对食系完全没有期望的,可以去。不过在大学做一个差不多半价的promotion,唔单只做唔到应有的宣传作用,反而觉得质素咁差,完全影响我哋对这间酒店的感觉,相信好多同事以后都唔会最去这间酒店,包括以前食过话OK的同事!

以上食材除生蚝值少少钱,其他都是平价货。

2009-05-17
庆祝纪念