2009-03-07 367 浏览
睇完医生, 上完堂, 就急急脚来到此处完成目标 - 旬菜富, 入到去地方细细, 但非常雅致, 方枱只有十张, 侍应两位很细心有礼貌, 厕所只有一格 (男女同用), 干净宽阔!午餐牌上选了两个套餐, 汁煮右口鱼, $120, 鳕鱼西京烧, $150, (原本叫马头鱼海誊烧, 已售罄), 先上汤乌冬前菜, 有点怪怪, 面食作前菜? 但冻冰冰先上, 吃下可暖胃, 然后每人的套餐内也有豆腐面豉汤, 八爪鱼前菜 , 鸡肉两小件, 酸菜萝卜, 日本米饭! 右口鱼肉质唔滑, 有点霉既感觉, 另有些鱼籽, 我唔欣赏, 老公话味道唔错! 鳕鱼烧得唔油, 吃下脂肪唔重, 但好滑! 不知是否晏食, 有点肚饿, 反而觉得碗饭黏口烟韧好好味! 其他前菜, 汤 只属普通!最后选了豆腐雪糕, 豆味淡, 雪糕一般!

最后选了豆腐雪糕, 豆味淡, 雪糕一般!
前菜乌冬
鳕鱼套餐