2017-09-07 311 浏览
行过铜锣湾宏发烧味店,见到佢有个新口味麻辣鸡, 今晚本小姐又肚饿就决定行入去试下!都算几抵,因为呢一个麻辣鸡可以跟套餐价,连埋一个例汤或者系1杯热饮都只系49蚊宜家啦啦声俾啲图你睇下先先呢个例汤,花生鸡脚汤, 食落有少少味精应该系鸡粉味,但好彩唔会太咸,对我黎讲有味又唔咸第二样上既系濑粉其实原本佢应该系麻辣鸡饭嘅,但系我呢就比较钟意食濑粉,所以呢就转咗濑粉唔要跟饭佢哋转米粉同奶粉,全部都唔使加钱㗎,照旧都系49蚊主角终于出场喇麻辣鸡。。。 其实呢个卖相就真系非常之得开头都以为佢会成只鸡都系有麻辣嘅,点知原来佢地只系系只鸡上面铺个麻辣酱我觉得呢个酱其实就一啲都唔麻辣,仲带点少少甜甜地辣辣哋啦🤗 如果你地唔系真系咁渴求一定要食麻辣嘅话,呢个出嚟好食嘅食材系新鲜嘅一啲都唔孤寒,仲好大旧添唔会孤寒仲好滑Tim.. 起码有啖啖肉俾你咬,你都知啦,铜锣湾地舖租好贵㗎佢哋冇偷工减料都算系咁以上开饭食评,系本小姐食完既食后态

宜家啦啦声俾啲图你睇下先

第二样上既系濑粉
佢哋转米粉同奶粉,全部都唔使加钱㗎,照旧都系49蚊

主角终于出场喇
麻辣鸡。。。 其实呢个卖相就真系非常之得

食材系新鲜嘅
一啲都唔孤寒,仲好大旧添唔会孤寒

以上开饭食评,系本小姐食完既食后态
2017-09-07