2018-05-04
食通天食中菜就食得多,今日试一下西餐!去到门口已经觉得装潢环境一流,好似去左外国酒庄咁😮拍拖一流(不过现场都有不少一家老幼)装修相当落重本,又够私隐度Set menu,不过揸左车唔饮得酒,就散叫算吧餐牌选择甚多,不过主打pizza、意粉、牛扒同饭,我地得2个人,无缘食薄饼。法包塔作为餐前小食不俗,口感似生蒜,与平常焗炉所出既蒜蓉包口感完全不同炒饭口感甚佳,饭粒烟韧有嚼劲,韩国牛油溶入其中,非常香口,相当邪恶!意粉同炒饭比较,我更喜欢意粉,个辣度非常过瘾同醒胃,青口亦饱满有弹性,并非雪藏货最后见MFG有我最热爱既affogato,点可以唔试espresso 既甘苦撞落香甜雪糕,再加一冰一火,简直人间极品埋单每人两旧几水,系时代广场黎讲都唔算贵吧!最后要赞赞全部店员都好勤快专业有礼贴心,有专人切法包之外,一举手就有店员靠近,十分有效率
装修相当落重本,又够私隐度
Set menu,不过揸左车唔饮得酒,就散叫算吧